AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde tahta görmek

Kahve falında elinde tahta görmek

Kahve falında elinde tahta görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, bekarsa evleneceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde tahta gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında elinde tahta görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına inanılır.

Kahve falında tahta el arabası görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kesmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur tahtası görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, fal sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak attığı her adımda zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta ata binmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tahtadan inşaat görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir