AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta el arabası görmek

Kahve falında tahta el arabası görmek

Kahve falında tahta el arabası görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta el arabası gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında tahta el arabası görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tahta arabaya binmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta araba görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta araba sürmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında tahtadan araba görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında elinde tahta görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba el freni görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir