AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kesmek

Kahve falında tahta kesmek

Kahve falında tahta kesmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ona göre davranacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta kesmek gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında tahta kesmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski tahta görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında tahta sehpa görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cilalı tahta görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dertlerinin sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Kahve falında tahta rendelemek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir