AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur tahtası görmek

Kahve falında hamur tahtası görmek

Kahve falında hamur tahtası görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur tahtası gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında hamur tahtası görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında mısır hamuru görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamura şekil vermek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur açma görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taşmış hamur görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hamur ve yumurta görmek eğlenceli günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir