AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta ata binmek

Kahve falında tahta ata binmek

Kahve falında tahta ata binmek tüm fırsatları değerlendireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, düşmanını alt edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta ata binmek gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tahta ata binmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında tahta arabaya binmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ata binmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızıl ata binmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doru ata binmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gelin olup ata binmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında dişi ata binmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişi ata binmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir