AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde tabanca görmek

Kahve falında elinde tabanca görmek

Kahve falında elinde tabanca görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, güç kaybedeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında elinde tabanca gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında tabancayı eline almak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında elinde tabanca görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline tabanca almak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında elinde tabanca almak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir