AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinde tabanca gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde tabanca görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde tabanca almak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulur.

Kahve falında eline tabanca almak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir