AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı eline almak

Kahve falında tabancayı eline almak

Kahve falında tabancayı eline almak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işlerinin günden güne açılacağına, istenmeyen olayların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayı eline almak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında tabancayı eline almak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Kahve falında eline tabanca almak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, büyük bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir