AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde tabanca tutmak

Kahve falında elinde tabanca tutmak

Kahve falında elinde tabanca tutmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, varlıklı kimse olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca tutmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek çevrenizden takdir görmeye, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayı eline almak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında elinde tabanca almak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir