AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, satışların düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, yarar sağlamayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde tabanca gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eline tabanca almak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret eder.

Kahve falında elinde tabanca almak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayı eline almak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak bereketin ve karın artacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde tabanca görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir