AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde su taşımak

Kahve falında elinde su taşımak

Kahve falında elinde su taşımak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde su taşımak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde su taşımak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında elinde çanta taşımak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında elinde kuran taşımak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yemek taşımak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak dünya hayatında huzurlu olmaya, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında elinde yük taşımak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde poşet taşımak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir