AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çanta taşımak

Kahve falında elinde çanta taşımak

Kahve falında elinde çanta taşımak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Kahve falında elinde çanta taşımak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında elinde çanta taşımak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında okul çantası taşımak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta taşımak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah çanta taşımak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında kadın çantası taşımak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ağır çanta taşımak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para çantası taşımak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir