AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yük taşımak

Kahve falında elinde yük taşımak

Kahve falında elinde yük taşımak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yük taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında elinde yük taşımak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında kamyonlar yük taşımak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kamyonla yük taşımak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yük taşımak işlerinin çok yolunda gideceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında omuzda yük taşımak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle yük taşımak düşmanını alt edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında yük taşımak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir