AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yemek taşımak

Kahve falında elinde yemek taşımak

Kahve falında elinde yemek taşımak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yemek taşımak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında elinde yemek taşımak yeni kararlar alınacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde silah taşımak gayrimenkul işine girileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde bayrak taşımak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde ekmek taşımak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca tabir olunur.

Kahve falında elinde yük taşımak sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir