AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuran taşımak

Kahve falında elinde kuran taşımak

Kahve falında elinde kuran taşımak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem verimi yükselteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kuran taşımak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Kahve falında elinde kuran taşımak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran taşımak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim taşımak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı taşımak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elinde kalp taşımak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir