AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde poşet taşımak

Kahve falında elinde poşet taşımak

Kahve falında elinde poşet taşımak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, can sıkıcı haberler almaya, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında elinde poşet taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında elinde poşet taşımak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet taşımak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında elinde poşet görmek önünün kapanacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kuran taşımak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elinde yemek taşımak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bayrak taşımak bunun için sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak rızkın da ömür boyu süreceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir