AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sıkıntıların azalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim taşımak İslami olarak günahlarının artacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir