AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde su şişesi görmek

Kahve falında elinde su şişesi görmek

Kahve falında elinde su şişesi görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde su şişesi gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında elinde su şişesi görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde içki şişesi görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Kahve falında şişede su görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında şişe su içmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişeyle su içmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, geçim derdine gireceğine alamet eder.

Kahve falında şişelerle su görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında ped şişede su görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir