AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeyle su içmek

Kahve falında şişeyle su içmek

Kahve falında şişeyle su içmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su içmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Kahve falında pet şişeden su içmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cam şişeden su içmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına inanılır.

Kahve falında şişeyle su içmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişeden su içmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişede su içmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeden su içmek kazancının çoğalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişelerce su içmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir