Kahve falında şişelerle su görmek

Kahve falında şişelerle su görmek yeni bir eve taşınacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişelerle su gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında şişede su almak kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında dolu su şişesi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, enerjisini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişe su satın almak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su şişesi taşımak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişeden su içmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişe su içmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında su şişesinden su içmek belki ölümler görüleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir