AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bira şişesi görmek

Kahve falında elinde bira şişesi görmek

Kahve falında elinde bira şişesi görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, mallarının eksileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, birçok engelin aşılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde bira şişesi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında bira şişesi toplamak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, ekmeğinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bira şişesi görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında şişeden bira içmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, stresten uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında bira şişeleri görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira şişesi kırmak iş hayatında saygı göreceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir