AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede su görmek

Kahve falında şişede su görmek

Kahve falında şişede su görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişede su gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında yarım şişe su görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında cam şişede su görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında şişeden su içmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Kahve falında şişe su almak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında şişenin içinde su görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boş su şişesi görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir