AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sopa görmek

Kahve falında elinde sopa görmek

Kahve falında elinde sopa görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, onları gücendireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yardımının olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında elinde sopa gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Kahve falında eli sopalı birini görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde sopa görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eli sopalı adam görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sopa görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında sopayla birini dövmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyzbol sopası görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sopa görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir