AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sopa görmek

Kahve falında tahta sopa görmek

Kahve falında tahta sopa görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta sopa gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tahta sopa görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla kovalamak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla dövmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya sopa yemek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sopayla kavga etmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde sopa görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinden sopa yemek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sopayla dövülmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir