AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sopalı adam görmek

Kahve falında eli sopalı adam görmek

Kahve falında eli sopalı adam görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına inanılır.

Kahve falında eli sopalı adam gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eli sopalı adam görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sopayla adam öldürmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde sopa görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında eli sopalı birini görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sopayla fare öldürmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla dövülmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sopa görmek istediği başarıya kavuşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir