AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyzbol sopası görmek

Kahve falında beyzbol sopası görmek

Kahve falında beyzbol sopası görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, zenginlik kazanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında beyzbol sopası gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Kahve falında beyzbol sopası görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında beyzbol oynamak iş hayatında rahat edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birini sopayla öldürmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden sopa yemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun sopa görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sopa görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sopa görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir