Kahve falında elinde sivilce görmek

Kahve falında elinde sivilce görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında elinde sivilce gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında elinde sivilce görmek kendisini çok yıpratacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceler görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak sayılacağına ve sevileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine inanılır.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde sivilce görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek olmayacak hayallere kapılacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir