AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta sivilce görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir