AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kalp taşımak

Kahve falında elinde kalp taşımak

Kahve falında elinde kalp taşımak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kendisini yıpratacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kalp taşımak gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında elinde kalp taşımak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp taşımak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kalp görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında eline kalp almak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında elinde kalp tutmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde ekmek taşımak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde silah taşımak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir