AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük serçe görmek

Kahve falında küçük serçe görmek

Kahve falında küçük serçe görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işlerindeki karın artacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Kahve falında küçük serçe gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Kahve falında küçük serçe görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmağı görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı serçe görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında elinde serçe görmek iyi kısmetleri olacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe yuvası görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında serçe sesi duymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçelere yem vermek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir