AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe olduğunu görmek

Kahve falında serçe olduğunu görmek

Kahve falında serçe olduğunu görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe olduğunu gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Kahve falında serçe olduğunu görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında iki tane serçe görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçelere ekmek vermek büyük mutluluklar yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında serçe yuvası görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz serçe görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe pisliği görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında konuşan serçe görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir