AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin elini tutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği birinin elini tutmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak hastalıklarından kurtulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanın elini tutmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir