AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ticaretinin gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nasır çıktığını görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altında nasır görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ayak nasırı görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir