AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinin elini tutmak

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak dinde olgunlaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak istediklerini elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancının elini tutmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak başarılı bir kişi olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir