AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, isabetli kararlar alacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazancının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak kötü haberler alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir