AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının elini tutmak

Kahve falında tanıdığının elini tutmak

Kahve falında tanıdığının elini tutmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ister istemez çok üzüleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak sahip olduğu nimetin artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, gözyaşı döküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir