AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu eline almak

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine inanılır.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu eline almak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir