AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil sallamak

Kahve falında mendil sallamak

Kahve falında mendil sallamak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, üzgün ve hasta olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, maddi açıdan ferahlamaya, yuva kuracağına, tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında mendil sallamak gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında mendil sallamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde mendil sallamak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mendil sallamak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün mendili görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında selpak mendil vermek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek işlerinin başarılı olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek kendi işinin patronu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek özel hayatında sessizleşeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir