AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine el salladığını görmek

Kahve falında birine el salladığını görmek

Kahve falında birine el salladığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını gördüyseniz:

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında birine el sallamak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında el salladığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye el sallamak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana el sallamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trene el sallamak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında camdan el sallamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir