AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında elinde mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar çıktığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde mantar görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulur.

Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir