AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta mantar görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda mantar görmek işlerin de yolunda gideceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek sıkıntı yükleneceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantar çıktığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan karınca çıktığını görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir