AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek kadim dostlar edineceğine, çaresiz hallere düşeceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnağının çıktığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, rakiplerini mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir