AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında elinde kıl çıktığını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek en yüksek makamlara oturacağına, çok mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kulakta kıl çıktığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir