AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında mantar çıktığını görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde mantar görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir