AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mantar görmek

Kahve falında elinde mantar görmek

Kahve falında elinde mantar görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, haksızlığa uğrayacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, borç batağına düşeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde mantar gördüyseniz:

  • Duygusal bir gelişme ya da durum bir ilişkinizin hızını kesebilir.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde mantar görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı toplamak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar hastası olmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Kahve falında kültür mantarı yemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantarlı tırnak görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu mantar toplamak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantarlı ayak görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir