AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar çıktığını görmek

Kahve falında mantar çıktığını görmek

Kahve falında mantar çıktığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, hayırlı ve güzel olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde mantar çıktığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mantar çıktığını görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta mantar görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu mantar toplamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış mantar görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir