AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda leke görmek

Kahve falında halıda leke görmek

Kahve falında halıda leke görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıda leke gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında lekeli halı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıda leke görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek muradın yerine geleceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leke silmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise giymek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında lekeler görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cilt lekesi görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir