AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, elinize para geçeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, duaların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerim tutmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir