AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim tuttuğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulur.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak kişinin başarılarının artacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak sosyal hayatında da mutlu olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir