AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak girilen yolda zarar edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak sahip olacağı malın faazlalığına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim tutmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir